Yritys

Ajatus syntyi halusta yhdistää kauneus ja toimivuus; tuoda tiloihin selkeyttä, käytännöllisyyttä ja harmoniaa. Ajatus jatkui palolla antaa vanhoille asioille ja esineille uusi elämä; jatkaa niiden kiertokulkua työtiloissamme. Näistä ajatuksista syntyi verranto. Verranto, jossa yhdistetään tilan toimivuus, esteettisyys ja ekologisuus.

Suunnittelussa huomioimme ihmisten erilaiset persoonallisuudet ja yrityksen eri toimintojen väliset yhteydet. Rakennamme tavoitteiden, taustatyön ja tutkimuksen pohjalle toimivan toimiston, jossa viihdytään ja joka edistää vuorovaikutusta sekä tehostaa yrityksen toimintaa.

Sanomme myös ei yksitoikkoisuudelle. Ja toivotamme persoonallisen yrityksen identiteetille sopivan tilan tervetulleeksi. Palveluumme kuuluu taltuttaa tilojen sekavuus kekseliäästi ja luoda uutta kierrätyskalusteita hyödyntäen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Maarit Wahlbom

Olen helsinkiläinen tilasuunnittelija ja intohimoinen kauniiden ympäristöjen bongaaja. Olen osaaja, jonka erityisaloihin kuuluvat kierrätyskalusteilla suunnittelu, tilojen värikonsultaatiot, työympäristön kehittäminen, muutoskonsultointi sekä toimistojen monitilasuunnitelmat.

Palvelen Sisustus Verrannossa asiakkaitani herkällä korvalla ja ahkerilla käsillä niin asumisen kuin työn maailmassa. Rakennan toimivaa ja kaunista koti- ja työympäristöä yhteistyössä asiakkaideni kanssa. Välitän sinun, perheesi ja työyhteisösi hyvinvoinnista!